Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

En del online shops tilbyder nu om dage en række forskellige fragttyper. En af dem der er mest populær er nu om stunder levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragttypen er nemlig super bekvem, og mange gange ligeledes den mest prisbevidste mulighed for levering.

Fragtperioden kan være ret udslagsgivende såfremt man absolut skal bruge din ordre straks, og med det formål er det særdeles centralt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering for den relevante vare.

En hel del online shops stiller garanti om dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter, hvilket er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forinden et fastsat tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varerne ordnet inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Enkelte forhandlere på nettet yder levering uden beregning, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du bestiller for en konkret pris. Som alternativ skulle du udvælge den billigste leveringsmulighed, hvilket ofte – uden hensyn til om du bor ved Køge, Smørumnedre eller Fredensborg – vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

Ses til af jurister der mestrer de gældende regler

Det er i dag ekstremt fremkommeligt for enhver at finde de bedste priser på diverse forretninger på nettet og for det har flertallet af forretninger på nettet fundet det nødvendigt at sænke prisniveauet på produkterne – til babyer og børn, og samtidig også til herrer og damer – markant, og endda nogle gange love fragt uden gebyr.

Det kan immervæk vise sig indbringende at inspicere nogle internet foretagender efter tilbud inden du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris.

Du skal blot være omhyggelig med, at hvis en e-handler afsætter et produkt for en udsalgspris der virker uendeligt god, bør det i nogle tilfælde være et tegn på en bedragerisk internet shop. Køb med betalingskort er dog omfattet af en foranstaltning, der sikrer kunden overfor uærlige e-butikker.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage nytte af en løsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil klare pengene over en længere periode.

Forinden nogen handler hos en internet virksomhed kan man i virkeligheden studere shoppens forretningsbetingelser, men det er gerne et omfattende arbejde.

Et andet alternativ kan derfor være at tjekke om e-handlen er medlem af e-mærket, fordi det længe har været en sikkerhed for at e-butikken respekterer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-butikken ofte gennemses af jurister som kender til vilkårene. Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, ifald du skulle få udfordringer i processen med dit køb.

Foruden dette stiller vi forslag om at du er obs på de grundlæggende regler der har indvirkning på handlen, eksempelvis den returrettighed internet butikken benytter. I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man stadig beholder sin købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne eftervise bestillingen, ligegyldigt om man er på shopping til en mand eller kvinde.

Den prisbilligste fragttype

Trustpilot fremskaffer ultra nyttige muligheder for at gennemrode flere forhenværende konsumenters oplevelser og af den grund er det smart, at du undersøger online virksomhedens anmeldelser forinden du handler.

Facebook indebærer ydermere ultra relevante muligheder for at få indsigt i online webshoppens pålidelighed. Herinde møder vi nogle netshops hvor man kan udfærdige en evaluering af ordreforløbet, hvilket desuden kan anvendes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Denne side er finansieret af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med en stribe online webshops og annoncerer firmaernes varer, og indtjener provision såfremt den person vi sender videre udfører en bestilling.