Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

Temmelig mange internet shops frembyder efterhånden flere metoder til levering. Den mest anvendte er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtmetoden er jo ret problemfri, samt oftest endda den mest betalelige mulighed for levering.

Fragtperioden er naturligvis særligt central hvis vi absolut skal bruge produktet øjeblikkeligt, og herved er det tydeligvis væsentligt at du finder den anslåede leveringstid ved den pågældende vare.

Flere internet shops lover levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, men vær obs på at det er regnet ud fra at ordren lægges inden et givent tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt pakket før medarbejderne drager hjemad.

Indtil flere online firmaer præsterer gebyrfri levering, men i reglen gælder det kun hvis du indkøber for et fastslået beløb. Derudover kan man beslutte sig for den mest prisbevidste fragtmetode, som mange gange – hvad end du opholder sig i Hørsholm, Haderslev eller Faaborg – vil være at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

Den mest prisbevidste leveringsmodel

Det er jo usædvanlig ligetil for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere e-shops og til gengæld har flere e-shops været tvunget til at formindske priserne på deres varer – til børn, og yderligere også til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange sikre fri fragt.

Det kan immervæk blive fordelagtigt at kontrollere diverse e-firmaer efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at indhente den laveste pris.

Forud for at folk køber hos en e-forretning bør man principielt gennemlæse virksomhedens forretningsaftale, dog er det almindeligvis en omfattende opgave.

En nem løsning kan være at se nærmere på om online virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at online forretningen retter sig efter de danske love, tillige med at online webshoppen undertiden overvåges af specialister der har indsigt i retningslinjerne. Dette er desuden en god chance for at blive hjulpet, når du udsættes for vanskeligheder med din shopping. Kilde.

Ydermere er det godt at du er klar over de elementære vedtægter der kan have betydning for handlen, f.eks. den returpolitik online forhandleren tilbyder. I den sammenhæng er det også afgørende, at man altid sikrer ens kvittering, således man senere kan vidne om sin shopping, hvad end du skal shoppe til en dame eller herre.

En indikator for at internet selskabet retter sig efter den officielle danske lovgivning

Trustpilot leverer evigt gode genveje til at sondere ret mange tidligere køberes omtaler og derfor støtter vi, at du efterforsker e-firmaets ratings inden du bestiller.

Facebook medfører tilsvarende uden sammenligning hæderlige genveje til at få indtryk af e-handlens troværdighed. Derudover ses nogle e-butikker hvor du kan ytre en omtale af virksomhedens service, som tilmed burde benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Hjemmesiden er finansieret af reklamer. Vi har tætte samarbejder med utallige internet shops i Danmark hvori vi formidler virksomhedernes varer, og indtjener betaling hvis de personer vi sender videre foretager et indkøb.

Vejledning vedrørende produkter og online forretninger vedligeholdes ofte, men der tages ikke ansvar for modifikationer der er udarbejdet efter at vi senest opdaterede websitets informationer.