Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

De fleste internet webshops yder i vore dage alverdens leveringsmetoder. Førstevalget hos mange er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo i høj grad hensigtsmæssig, og typisk endvidere den mindst kostelige leveringsversion.

Du burde på samme måde tænke over at få produkterne leveret til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden er i mange tilfælde en tak mere pebret, men samtidig ultra ligetil. Den mest betalelige metode til levering er unægtelig selv at hente pakken, som dog beroer på at du opholder dig nærved internet selskabets tilholdssted.

Leveringshastigheden kan vise sig at være ualmindeligt afgørende ifald vi mangler varen nu og her, og derfor er det forholdsvis på sin plads at man ser den estimerede leveringstid for det relevante produkt.

En masse online virksomheder tilbyder 1 dags levering på deres favorit varer, som alligevel er afhængig af at handlen gemmenføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken pakket inden de lageransatte tager hjem.

En række netshops frembyder fragtfri levering, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du handler for en bestemt sum. Alternativt skulle man snuppe den mindst kostelige form for levering, hvilket typisk – om du befinder sig i Næstved, Slagelse eller Ribe – vil være at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

Shopping via nettet stormer frem

Det er efterhånden ret så nemt for alle at vurdere prisniveauet på diverse firmaer på nettet og derved har utallige online outlets været presset til at at nedskære prisniveauet på deres produkter – til børn og babyer, og ligeledes også til kvinder og mænd – enormt, og endda nogle gange love levering uden beregning.

Det kan alligevel vise sig indbringende at besigtige en række e-butikker efter rabatkoder inden du bestiller, så man er velinformeret til at få fat i den billigste pris.

Du må alligevel ikke overse, at såfremt en online webshop sælger en vare til salg for en udsalgspris som er kolossalt beskeden, kan det tit være et kendetegn på en svindel webbutik. Kortbetalinger er heldigvis omsluttet af et reglement, hvilket dækker dig som køber overfor svindlende e-shops.

Inden folk bestiller på en butik kunne man for at være på den sikre side få overblik over netbutikkens handelsvilkår, dog er det ofte ikke særlig spændende.

Et alternativ kunne måske være at efterse om online virksomheden er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er et tegn på at internet selskabet retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at internet shoppen løbende monitoreres af eksperter som kender vilkårene på området. Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, såfremt du møder vanskeligheder ved dit indkøb.

Derudover går vi ind for at kunden er på vagt for de fundamentale vilkår der er gældende for ordren, som fx den returret e-forhandleren garanterer. I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man altid sikrer ens ordrekvittering, så man fremadrettet kan bevise købet, hvad end du er dreng eller pige.

Enkelte webshops frembyder levering uden betaling

Trustpilot fremskaffer uden sammenligning ønskværdige løsninger til at betragte en række forhenværende kunders bedømmelser og derfor stiller vi forslag om, at du tjekker e-forhandlerens anmeldelser inden du shopper.

Facebook forærer dig lige så vel egentlig ærlige muligheder for at få kendskab til netbutikkens popularitet. I øvrigt er der en række firmaer på nettet som giver folk mulighed for at meddele en vurdering af deres køb, som på samme måde bør bruges til at bedømme kundetilfredsheden.

Vores side finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med en gruppe online selskaber når vi promoverer butikkernes produkter, og får betaling når en af de besøgende på vores hjemmeside laver et indkøb.

Anvisninger vedrørende tilbud og online butikker understøttes rutinemæssigt, men vi tager ikke ansvar for ændringer der er udført siden vi nyligst opdaterede de viste oplysninger.