Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

En masse e-butikker tildeler nu om dage et hav af forskellige former for fragt. En favorit er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo vældig enkel, samt ofte også den prisbilligste leveringsmulighed.

De fleste online shops garanterer levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, som imidlertid antager at ordren lægges forud for et bestemt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få ordren på posthuset inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Et tegn på at webbutikken forstår de danske retningslinjer

Det har vist sig at være super nemt for almindelige dødelige at finde de bedste priser fra diverse internet forretninger og derved har adskillige online selskaber fundet det uundgåeligt at trykke salgsværdien på en række af deres produkter – til babyer og børn, og yderligere også til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange sikre gebyrfri levering.

Dog kan det imidlertid vise sig gavnligt at granske flere e-forhandlere efter udsalg inden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at antage den skarpeste pris.

Du må ikke desto mindre være omhyggelig med, at i tilfælde af at en shop på nettet markedsfører bedst i test varer til en pris som virker uendeligt beskeden, bør det tit være et faresignal om en falsk e-forhandler. Handler med kort er imidlertid inkluderet i en ordning, hvilket beskytter kunden imod uoprigtige webbutikker.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du vælge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale betalingen af flere omgange.

Vi foreslår at du tager et kig på online forretningens omtaler

Inden folk bestiller hos en internet virksomhed kan man for at være på den sikre side studere shoppens handelsvilkår, dog er det gerne ikke særlig spændende.

En nem løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet firmaet er e-mærket, eftersom det almindeligvis er en indikation om at online firmaet opfylder de danske love, tillige med at netshoppen lejlighedsvis besigtiges af jurister der er inde i de gældende vilkår. Det giver dig chance for støtte, for så vidt du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din ordre.

Indtil flere online webshops præsterer gratis fragt

Trustpilot giver dig i højeste grad gavnlige muligheder for at gennemrode diverse eksisterende brugeres vurderinger og derved foreslåes det, at du gransker online webshoppens anmeldelser forinden du shopper.

Facebook fremskaffer ligeledes regulære hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i internet selskabets kundefokus. Foruden det ser vi en del online butikker hvor det er muligt at notere en vurdering af virksomhedens service, hvilket ydermere må drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Fakta omkring produkter og online forretninger ajourføres fra tid til anden, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for justeringer der potentielt er iværksat efter seneste opdatering af de anvendte oplysninger.