Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

En stor portion e-shops tilbyder heldigvis et bredt udvalg af former for fragt. En af dem der er mest populær er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er jo rigtig bekvem, og tit også den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du bør endvidere planlægge at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Den viser sig ofte en sjat dyrere, men til gengæld vældig praktisk. Den mest betalelige fragtmulighed er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket afhænger af at du er i nærheden af internet webshoppens arbejdslager.

De fleste webshops tilsiger dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre, men som trods alt antager at bestillingen indsendes forud for et fastslået tidspunkt, med det formål at de kan nå at få pakken pakket forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Enkelte e-handler i Danmark lover fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde kræver det at der erhverves for en fastsat sum. I øvrigt skulle du overveje den mest prisbevidste form for fragt, som tit – hvad end man opholder sig ved Aalborg, Lillerød eller Hadsten – vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

Det er klogt at du beser online butikkens anmeldelser

Det er efterhånden vældig fleksibelt for almindelige dødelige at søge information om priser hos forskellige online webshops og derfor har utallige shops på nettet fundet det nødvendigt at mindske salgsværdien på en række af deres produkter – til børn og babyer, men også til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange sikre levering uden gebyr.

Dog kan det trods alt blive nyttigt at efterprøve nogle forskellige shops på nettet efter rabat inden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris.

Du skal imidlertid ikke overse, at såfremt en forhandler på nettet afhænder bedst i test varer for en salgspris som anses for umådelig overkommelig, kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en bedragerisk online shop. Køb med kort er i hvert fald omfattet af et regulativ, som dækker kunden imod uoprigtige online webshops.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du gerne vil klare prisen ude i fremtiden.

Forinden folk køber hos en internet webshop kunne de helt sikkert gennemløbe dens vilkår, men det er typisk en omfattende opgave.

En anden løsning kan være at bemærke hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, fordi det typisk er et tegn på at webshoppen respekterer de danske love, foruden at shoppen løbende kontrolleres af jurister som forstår de gældende bestemmelser. Dette er en god mulighed for at få hjælp, når du oplever dilemmaer som følge af dit indkøb. Klik her og læs mere.

En hel del internet firmaer frembyder gebyrfri levering

Trustpilot frembyder nogle gunstige genveje til at kontrollere en lang række eksisterende køberes oplevelser og herved er det at foretrække, at du bliver klogere på webbutikkens omtaler forud for at du køber.

Facebook tilbyder ligeledes sådan set anstændige løsninger til at få indsigt i webshoppens popularitet. Tilmed ser vi en del shops på nettet hvor du kan notere en omtale af købsoplevelsen, som tilmed kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Denne hjemmeside er finansieret af reklameindtægter. Vi har aftaler med en lang række firmaer på nettet hvor vi præsenterer forretningernes varer, og indkasserer godtgørelse om en af vores brugere fuldfører en handel.

Viden angående tilbud og online forretninger understøttes hele tiden, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for forandringer der er blevet udført siden vi sidst opdaterede vores data.